logo

Over ons

EEF Wonen en Slapen helpt u graag!

Kwaliteit en keuze

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken. Voor wonen zijn dit o.a Sunway, Luxaflex, Kendix, De Ploeg, JAB, Bonaparte, Van Besouw, MFlor, Eiffinger, Therdex en Forbo Flooring. Voor slapen hebben we onder meer Auping, Tempur, Lattoflex en Ubica.

Persoonlijk

EEF Wonen en Slapen is een bedrijf waar u op zeer persoonlijke wijze in gesprek komt over alle facetten van wonen en slapen. We nemen graag de tijd om u in onze winkel de verschillende materialen en mogelijkheden te tonen. Ook een persoonlijk interieuradvies bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Advies

Al vanaf 1974 geven wij zonder verplichtingen uitgebreide adviezen om samen met u een interieur te maken waar u zich aangenaam in voelt en goede raad om met u passende slaapcomfort te vinden. Onze ervaring is dat de ogen van een ‘deskundige buitenstaander’ u vaak tot nieuwe inzichten op het gebied van interieurinrichting kan brengen waar u zelf nog niet op gekomen was.

Vakmanschap

EEF Wonen en Slapen beschikt over medewerkers met ‘hart voor hun vak’. Ze hebben goede kennis van de materialen en weten hoe de producten gemaakt worden. Tel hier jarenlange ervaring en continue bijscholing bij op en u komt tot een prachtig interieur dat geheel op maat geleverd kan worden.

We nemen graag de tijd om u in onze winkel de verschillende materialen en mogelijkheden te tonen!

Service

Op het gebied van interieur zijn oneindig veel kleuren, materialen en mogelijkheden om uit te kiezen. De adviseurs van EEF Wonen en Slapen faciliteren u graag in dit keuzeproces door u uitgebreid te informeren over de voor- en nadelen van producten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Maar hier laten we het niet bij. We zorgen er ook voor dat de producten op tijd worden afgeleverd, op maat gemaakt en opgehangen, geplaatst of bevestigd worden, zodat u er alleen nog maar van hoeft te genieten!