logo

Wonen

Vloeren, behang, gordijnen en zonwering

De start van elk interieuradvies bij EEF Wonen en Slapen is het samen aan tafel in kaart brengen van uw wensen. Hierbij wordt er gesproken over de ruimte, meubelopstelling, kleurenplan, wandafwerking en zelfs over verlichting. Ook komen we op de betreffende locatie om de situatie op te nemen. Vervolgens selecteren wij in overleg met u de gewenste materialen en combineren deze tot een samenhangend geheel. Het maken van een moodboard behoort ook tot de mogelijkheden. Zo ontstaat een persoonlijke woonomgeving waarin u zich thuis voelt.

Tip! Neem eventueel een tekening of foto's mee naar de winkel van de bestaande situatie zodat wij u een nog beter advies kunnen geven.

PVC vloeren

Als je niet beter weet en een PVC vloer ziet liggen, zie je een houten vloer. Dat is het geheim van PVC: het gevoel, de uitstraling van een houten vloer, maar het gemak en comfort van PVC. De PVC vloeren bij EEF Wonen en Slapen zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken en oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!
Merken: Therdex, Mflor, Forbo Flooring.

Tapijt

Tapijt
Tapijt, oftewel vloerbedekking, is warm, prettig lopend en geluiddempend. EEF Wonen en Slapen heeft vele materialen, structuren en kleuren in haar collectie. Onder meer tapijten die ontworpen zijn door kunstenaars en architecten, unieke katoenen tapijten, milieuvriendelijk en duurzaam natuurtapijt en tapijten van bijzondere materialen zoals sisaltapijt, Novilon vinyl en laminaat. De medewerkers van EEF Wonen en Slapen zorgen voor een goede egalisatie van de ondervloer en leggen met veel zorg het tapijt of vloerbedekking bij u in huis.
Merken: Van Besouw, Tretford, Bonaparte, Parade, Desso en Interfloor.

Houten vloer

Hout als levend materiaal heeft vele unieke kenmerken. Geen enkele plank is identiek aan de ander. Hout verveelt nooit. Bij EEF Wonen en Slapen zijn houten vloeren verkrijgbaar in talrijke houtsoorten en uitvoeringen. Wij kunnen het vakkundig voor u leggen, maar ons soft LOC systeem biedt ook de mogelijkheid om de vloer zelf te leggen en indien gewenst te verhuizen.
Merken: Woodpecker.

Traprenovatie

Is uw trap versleten? Wilt u een moderne trap of liever een trap met een klassieke uitstraling? U kunt door EEF Wonen Slapen uw trap laten renoveren, helemaal zoals u wilt! Wij voorzien u graag van advies. Het is mogelijk om uw trap te laten renoveren met hout en laminaat. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw trap te laten stofferen. Voor ieder wat wils! Elke traprenovatie is uniek en aan te passen naar uw wensen. U kunt zelf kiezen welk soort hout, laminaat of tapijt u wilt. De medewerkers van EEF Wonen Slapen verzorgen uw traprenovatie met zorg en staan garant voor kwaliteit.

Merken: Reno Stairs.

Marmoleum

De specialiteit van het huis: het toepassen van linoleum of marmoleum (linoleum met de bekende marmerstructuur). EEF Wonen en Slapen is geselecteerd tot het gilde van marmoleumspecialisten. U bent dus verzekerd van een volmaakte installatie van uw linoleumvloer. Ook hierbij bieden wij u de keuze uit een breed scala van kleuren en designs.
Merken: Forbo Flooring, Armstrong.

Behang

Unieke ontwerpen en kleurkeuzes, dat is kenmerkend voor het behang van EEF Wonen en Slapen. Vooroplopend in de nieuwste trends bieden wij ook
fotobehang en de trendy collectie aan. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleuren van het behang exact af te stemmen op de stoffen van uw interieur.
Ook voor glasvezel en vliesbehang bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.
Merken: Eijffinger, Intervos.

Gordijnen

Een mooi gordijn brengt kleur en sfeer in huis. EEF Wonen en Slapen heeft een breed scala aan gordijnstoffen, ieder met een eigen gezicht. Naast het juiste
materiaal speelt de manier van hangen een grote rol bij het verkrijgen van een passend gordijn voor uw inrichting. Hoe ruim? Welke kleur? Op de vloer
gedrapeerd? Aan welke garnituur te bevestigen? De adviseurs van EEF Wonen en Slapen komen graag aan huis om hier advies over te geven.
Merken: de Ploeg, Kendix, Jab, Van den Acker, Eijffinger, Gardisette, Kobe en Artelux.

Zonwering

Zonwering is meer dan alleen een functionele luxaflex die licht en warmte tegenhoudt. Zonwering is ook raamdecoratie. EEF Wonen en Slapen heeft een compleet assortiment zonwering. Hieronder vallen rolgordijnen, plissés, horizontale jaloezieën in metaal en hout met meerdere lamelbreedtes, verticale jaloezieën en vouwgordijnen. Verkrijgbaar in vele kleurnuances.
Merken: Luxaflex, Sunway, Zonnelux.